Personal trainerin hyödyt

Moni meistä varmaan on haaveillut Personal trainerin palkkaamisesta. Itse yli kymmenen vuotta personal trainerina toimittuani olen huomannut kiinnostuksen kasvaneen ja tämä onkin hienoa, että omaan terveyteen halutaan panostaa yhä enemmän. Usein kiinnostus tosin lopahtaa, kun hintalappu isketään pöytään ja onkin täysin ymmärrettävää, että useampien satasien tai jopa tuhansien eurojen paketit voivat herättää hieman ostopäätöksessä ihmetystä.

Onko Personal trainerista sinulle sitten hyötyä? Ensinnäkin kannattaa tutustua Personal trainerin taustoihin ja kokemukseen. Trainereita koulutetaan useita tuhansia vuosittain ja se tuntuu olevan erittäin trendikäs ala. Jos harkitset personal trainerin palkkaamista on syytä tutustua muutamaan vaihtoehtoon, jotta tiedät, että kemianne kohtaavat ja valmennus ideologia sopii sinulle.

Hyvän Personal trainerin kanssa saavutat tavoitteesi paremmin ja motivaatio tekemiseen kasvaa. Hyvä Personal trainer osaa asiansa ja pystyy laatimaan sinulle juuri sinun taustojen sekä tavoitteiden mukaisen treenisuunnitelman. Lisäksi harjoittelu on turvallista asian osaavan trainerin käsissä. Yksi tärkeimmistä asioista on henkilökohtainen tuki ja turva, eikä sinun tarvitse pähkäillä, mitä pitäisi tehdä.

Aivan samalla tavalla  maksamme hammaslääkärille, että hän laittaa hampaamme kuntoon tai autokorjaaja huoltaa automme. Näistä asioista minä itse maksan mieluusti, koska itse en osaisi. Siksi onkin järkeenkäypää maksaa myös ammattilaiselle, joka auttaa sinua paremman kunnon ja terveyden saralla.

Personal trainerin tuntiveloitus pyörii 60€ -100€ euron välillä riippuen valmennus suhteen pituudesta. Tämä voi kuulostaa kalliilta ja monilla meillä ei ole varaa tällaiseen. Hinta tosin on palvelu yrittäjälle täysin normaali. Tulevaisuudessa uskon yhä useamman ihmisen myös käyttävän Personal trainer palveluita ja siksi onkin loistavaa, että etänä tehty valmennus on nykyään mahdollista.

Me treenakotona.comissa haluamme olla suunnannäyttäjinä Personal trainer palveluiden tuomisessa nettiin. Siksi loimme Oma pt palvelun, missä hinta ja laatu on tuotu jokaiselle sopivaksi. Oman henkilökohtaisen valmentajan avulla sinäkin saavutat tavoitteet helpommin. Tutustu palveluun tarkemmin linkistä.

Lue lisää Oma PT palvelusta

Mukavaa kesän jatkoa!

Jukka

Ps. Mikäli kaipaat lisäbuustia harjoitteluusi, niin Oma pt- palvelu nyt pilottihinnalla 59€ (normaali 99€) voimassa 10.6 saakka.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *