Mistä treenaakotona.com sai alkunsa?

Ella Kainulainen, yksi Treenaakotona.comin perustajista kertoo treenaakotona.com -palvelun idean lähteneen omasta tarpeesta:

”Palvelun idea lähti ollessani äitiyslomalla ja hoitovapaalla. Tuntui, ettei omalle liikunnalle jäänyt aikaa ja kotoa erikseen lähteminen liikunnan pariin oli haasteellista. Myös väsymys vaivasi, vaikka tiedän, että liikkuminen on siihen myös lääke. Liikkumisesta tulee loistava olo ja arjessakin jaksaa paremmin.”

 ”Mieheni, joka on liikunta-alan pitkän linjan ammattilainen ja personal trainer löysi aina ajan liikkumiseen, oli tilanne mikä tahansa. Hän treenasi tehokkaasti kotona tai pihalla esim. vauvan päiväunien aikaan, oman kehon painolla, kahvakuulilla jne. Joskus sitten liityin treeneihin mukaan ja mietin, että miksi kaikki eivät tee näin. Tämähän käy helposti. Kaikilla ei ole kuitenkaan sitä onnellista asemaa, että oma ohjaaja on kotona ja neuvoo mitä ja miten pitäisi tehdä. Ja siitä se ajatus ja yritys lähti kehittymään”, Ella jatkaa.

Kynnys liikunnan harrastamiseen madaltuu, kun sitä voi tehdä kotona

Treenaakotona.comin lähtökohtana on tarjota tavallisille ihmisille helppo tapa treenata kotona ja pitää kunnostaan huolta. Palvelu sopii myös erinomaisesti esimerkiksi painonpudottajille sekä huonokuntoisemmille ja aloittelijoille. Kotona harjoittelun voi aloittaa vähitellen ja lisätä kertoja sitä mukaan, kun oma kunto nousee. Liikunnan harrastamisen kynnys on myös matalampi, kun sitä voi tehdä itselleen sopivana ajankohtana ja itselleen sopivassa paikassa, eikä ole sidottu tiettyyn aikatauluun. 

Voit treenata rauhassa oman aikataulun mukaan tehokkaasti ja monipuolisesti kotona. Et siis välttämättä tarvitse kuntosalijäsenyyttä tai isoa kuntokeskusta treenataksesi monipuolisesti ja ammattilaisen ohjauksessa. Tarvitset vain halun aloittaa, ammattiohjaajamme huolehtivat lopusta. 

”Erityisesti kiire ja epäsäännöllinen elämä (välimatkat, epäsäännöllinen työ, lastenhoito, arjen kiireet ja haasteet ) ovat yleisin syy sille, miksi itsestä huolehtiminen ja säännöllinen liikunta jäävät tekemättä. Palvelumme avulla tämä ongelma häviää”, Ella jatkaa.

Pääset treenaamaan ammattiohjaajien kanssa omassa olohuoneessasi

Treenaakotona.com on siis tehokas ja helppo tapa harrastaa liikuntaa ja saada omaan arkeensa liikuntaa säännöllisesti. Verkkopalvelun avulla liikunnasta saa ehkä helpommin myös säännöllisen harrastuksen, kun rutiinia eivät enää katkaise esim. työmatkat tai huonon sään aiheuttama laiskuus.

Nykypäivänä harjoitellaan monipuolisesti, omaa kehoa kuunnellen ja yksinkertaisten välineiden avulla. Liikuntaa voidaan myös harjoittaa lyhyissä, tehokkaissa pätkissä, vaikka työmatkalla hotellihuoneessa, saunan lämpeämistä odotellessa tai kotona lasten ollessa päiväunilla. Treenakotona.com -palvelua voi käyttää verkon välityksellä niin tietokoneella, älypuhelimessa, tabletilla kuin televisiossakin. Ainoa vaatimus on nettiyhteys. Palvelu sopii sekä tarjonnaltaan että hinnaltaan kaikille. 

Kaikki Treenaakotona.comin harjoitukset ovat personal trainereiden ja ryhmäliikuntaohjaajien tekemiä. Joka viikko palvelu tarjoaa kolme erilaista treeniä, jotka vaihtelevat liikkuvuusharjoittelusta lihaskunto- ja sykeharjoituksiin. Joka viikko treeneissä on sopivassa suhteessa lihaskuntoa, liikkuvuutta, kehonhuoltoa ja sykettä. Lisäksi palvelussa on kattava (yli 400 erilaista treeniä sisältävä) treeniarkisto, josta voi vapaasti haluamiaan treenejä tehdä. Yksi harjoitus kestää noin puoli tuntia. 

Palvelu on tehty käyttäjälle mahdollisimman helpoksi. Noudattamalla palvelun viikko-ohjelmaa saa juuri sopivassa suhteessa erilaista treeniä. Harjoitusten tekemiseen ei myöskään tarvitse mitään erikoisia välineitä, vaan suurin osa treeneistä tehdään oman kehon vastusta hyväksi käyttäen. Ohjaaja tekee treenin kanssasi alusta loppuun videon välityksellä.

Palvelu sopii myös erinomaiseksi työsuhde-eduksi

Lisäksi esim. yritys voi hankkia palvelun henkilöstönsä käyttöön työsuhde-etuna. Helppo tapa tarjota tasapuolinen mahdollisuus liikuntaan henkilöstölle, riippumatta siitä missä työpaikka sijaitsee. Maksun voi maksaa myös Smartum seteleillä, Smartum Saldolla, Sporttipassilla, Edenredin mobiilimaksulla, Eazybreakilla, Tyky onlinella tai Tyky- seteleillä.

Treenaakotona.com – Helppo tapa treenata

  • Missä ja milloin vain – tarvitset vain nettiyhteyden
  • Joka viikko uudet treenit
  • Valmiiksi mietitty viikko-ohjelma saatavilla
  • Ammattitaitoiset, koulutetut ohjaajat opastavat liikkeet
  • Laaja treeniarkisto, josta löytyy tällä hetkellä noin 400 erilaista treeniä, mm. Terveselkä, Pilates, Jooga, HIIT, Kahvakuula, Core, Käsipainotreenit ja Mindfulness
  • Apua ja neuvoja saatavilla aina tarvittaessa

P.s Nyt voit kokeilla palvelua kuukauden hintaan 4,90€ ilman mitään sitoutumista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *