Kotitreenin hyödyt – Kokeile myös treenejä ilmaiseksi

Treenaaminen kotona on loistava vaihtoehto kiireisen arjen keskellä, kun aikaa liikuntaan ja omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen ei tahdo löytyä. Se on itse asiassa jopa järkevämpää kuin kuntosalilaitteilla treenaaminen. Mutta miksi?

Mietitäänpä ihmisen normaalia päivää: autolla töihin ja pitkiä istumasessioita työpäivän aikana. Tämän jälkeen monet meistä suuntaavat kuntosaleille ISTUMAAN laitteisiin. Laitteissa yleensä keskitytään yhden lihas-ryhmän treenaamiseen ja vielä useasti istuma-asennossa, eikä se ole toimintakyvyn kannalta järkevää. Paljon tehokkaampaa harjoittelu olisi, kun käytettäisiin yksinkertaisia välineitä, kuten vapaita painoja, käsipainoja, kahvakuulia ja omaa kehoa. Näin saadaan koko kehon isot lihakset töihin. Rasva palaa, kunto kasvaa ja toimintakyky paranee erittäin tehokkaasti.

Siksi onkin hienoa, että kotitreenien suosio on kasvanut ja samat hyödyt, jopa paremmat, voidaan saavuttaa myös kotona treenaamisella. Eli kiinteämpi vartalo, parempi kunto ja jaksaminen on nyt helpompaa saavuttaa kuin koskaan. Pitää vain tietää, mitä tekee. Esimerkiksi treenaakotona.com mahdollistaa kaikille meille sen helpoimman tavan treenata ammattilaisen ohjauksessa, missä ja milloin vaan. Nyt henkilökohtainen ohjaaja tulee luoksesi ja pääset vuodattamaan hikeä tiukkojen kehonpainotreenien tahdissa tai huoltamaan kehoa lempeiden jooga- tai pilatestreenien avulla.

Tänä päivänä treenataan oman kehon painolla ja yksinkertaisilla välineillä. Näin pystyt huolehtimaan helposti lihas- ja kestävyyskunnostasi, unohtamatta kehon huoltoa. Kuvittele, miten mukavasti päivä lähtee käyntiin 30 minuutin treenillä, tai nopea treeni heti töiden jälkeen. Lisäksi välineet ja oma keho on matkassasi helposti mukana.

Suosittelen kaikille kokeilemaan treenaamista kotona.. Se voi olla tukevaa treeniä, kuten lihashuoltoa muiden harrastusten tukitoimena tai vaihtoehtoisesti nopea HIIT treeni, missä aineenvaihdunta saa kyytiä oman kehon painolla.

Tässä vielä kymmenen asiaa, minkä takia kotona treenaaminen on järkevää:

1. Ei turhia ajomatkoja kuntosalille.

2. Et ole sidottu aikaan etkä paikkaan.

3. Voit treenata mökillä, pihalla, kotona tai hotellihuoneessa.

4. Oman kehon painolla ja yksinkertaisilla treenivälineillä harjoittelu on monipuolisempaa kuin kuntosalilaitteilla.

5. Harjoittelu on automaattisesti toiminnallisempaa, kehität samalla tasapainoa, liikkuvuutta sekä lihas- ja peruskuntoa.

6. Yleensä kuvitellaan, että harjoittelu on yksipuolista (pelkkiä punnerruksia jne.), mutta oman kehon painolla ja yksinkertaisilla välineillä liikkeitä ja treenivariaatioita on lukematon määrä.

7. Harjoittelu yhdessä perheen/ ystävien kanssa on hauskaa ja motivoivaa.

8. Sinun ei tarvitse miettiä, mitä muut kanssa treenaajat sinusta ajattelevat, vaikka sinulla ei olisi uusimmat treenivaatteet tai meikit viimeisen päälle 😉

9. Säästät rahaa.

10. Jos et tiedä mistä aloittaa, on treenaakotona.com sinun tukenasi. Kokeile alla olevia treenejä ilmaiseksi.

Kokeile treenejä ilmaiseksi

Sensei (25 min)

Vatsa-pakara (30 min)

Terveselkä (30 min)

Toivotan sulle hyviä treenejä!

Oli tavoitteesi sitten kiinteytyminen, painon pudotus tai kunnon kohentaminen, löydät varmasti itsellesi mieleisiä harjoituksia palvelustamme.

P.s Nyt voit kokeilla palveluamme kuukauden hintaan 4,90€ ilman mitään sitoutumista.

Terkuin,

Jukka, treenakotona.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *