Asiakkaidemme muutostarinoita

Olemme saaneet valtavan määrän hyvää asiakaspalautetta, sekä kuulleet mahtavia muutostarinoita. Olemme hyvin iloisia siitä, että palvelumme pystyy auttamaan monia ihmisiä voimaan paremmin, sekä auttamaan pysyviin elämäntapamuutoksiin. Alla on muutaman asiakkaamme inspiroiva muutostarina.

Kotitreenillä pysyviin tuloksiin

”Olen käyttänyt palvelua nyt puolitoista vuotta. Viikoittain uudet treenit, jotka sisältävät monipuolisesti lihaskuntoa, HIIT:iä ja kehonhuoltoa sekä ruokavaliota tukeva ravinto-osio ovat auttaneet minua kohti vahvempaa ja terveellisempää oloa. Minulla oli pitkään jäsenkortti kuntokeskukseen, mutta siellä käyminen aina jäi, koska lähteminen oli vaikeaa. Teidän palvelun myötä on ollut paljon helpompi tehdä monipuolisesti erilaisia treenejä, kun niitä voi tehdä kotona eikä ole aikataulusta kiinni. Erityisesti liikkuvuustreenit ovat olleet varsinainen pelastus, sillä teen päivittäin tietokoneella työtä sekä vapaa-ajalla käsitöitä, niin istumista on ihan tarpeeksi. Kiitos treenaakotona.com:in, olen nykyään normaalipainoinen ja voin hyvin!” – Malin

”Olen vielä tällä hetkellä äitiyslomalla 2v pojan kanssa ja syksyllä pitäisi palata töihin. Löysin liikkumisen ilon teidän kautta 2016 syksyllä. Olin silloin yli 90kg ja huonossa fyysisessä kunnossa raskauden jälkeen. Ongelmani oli salille lähteminen, koska poikani oli sen verran pieni, mieheni töissä ja tukiverkostoni olematon. Onneksi löysin keinon treenata, kun poika oli päiväunilla. Treenaakotona.com auttoi minua tiputtamaan painoa ja löysin ilon liikuntaan. Saan olla siitä teille hyvin kiitolllinen 🙂 Tällä hetkellä paino on tippunut yli 20kg ja olen elämäni kunnossa. Olen myös aloittanut vapaaottelun, enkä olisi uskaltanut lähteä sinne ilman painonpudotusta tai kunnonkohotusta. Uuden elämäntavan löydettyäni, olen saanut rohkeutta moneen asiaan elämässäni. Toivonkin, että omalla elämänmuutoksella voisin antaa vertaistukea muille. Olin ennen hyvin ujo ja ainainen jojotttelija. Nyt olen ihan kuin eri ihminen, rohkea ja haluan auttaa muita löytää sisäisen hyvän olon niin kuin itse löysin.” – Jonna

”Olen aina ollut hoikka, mutta toisen lapseni syntymän jälkeen en palautunutkaan enää lähtömittoihini. Olin surkeassa kunnossa, sairastuin vakavasti, enkä voinut enää harrastaa kovaa hikiliikuntaa.  En päässyt liikakiloistani eroon ja aloin mässäillä herkuilla. Olin tästä kaikesta todella masentunut. Pari vuotta meni sumussa ylipainoisena kunnes eräs ystäväni suositteli minulle treenaakotona.comia. Löysin sivuilta ison valikoiman erilaisia treenejä, joista valita itselleni juuri sopivat ja ruokavalioon vinkkejä. Parissa kuukaudessa onnistuin pääsemään minua vaivanneesta vatsamakkarasta eroon treenaakotona.com:in pilates-ja joogatuntien avulla ja keventämällä ruokavaliota.” –Linda

Tulokset mahdollistavat ammattitaitoiset ohjaajamme

Jukka Kainulainen

Personal Trainer, Liikunnanohjaaja AMK ja Urheiluhieroja. Kahvakuula-harjoittelu ja oman kehon painolla tehtävät harjoitukset ovat lähellä sydäntä. Lisäksi juoksu ja kuntosaliharjoittelu sekä nykyisin myös jooga kuuluvat omaan harjoitusohjelmaan. 15 vuotta liikunta-alalla ja personal trainerina toimittuani osaan rakentaa juuri sinulle kuntotasosi mukaisia harjoituksia. Nähdään treeneissä!

Annaleena Anteroinen

Olen työfysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti ja ohjannut ryhmäliikuntatunteja yli 20 vuotta ja työskennellyt myös kouluttajana, tuotteiden tekijänä ja ryhmäliikunta-päällikkönä. Suhtaudun elämään  positiivisesti, sydämellä ja ilolla. Pilates on ollut intohimolajini jo vuodesta 2008 ja myös meillä pääset nauttimaan Pilates- tunneistani. ”Liike on lääke!”

Elina Laine

Fysioterapeutti, joogaopettaja, ryhmäliikuntaohjaaja sekä personal trainer. Minulla on 25 vuoden kokemus ryhmäliikunnan eri muodoista sekä joogaharjoittelusta yli 10 v ajalta. Koska olen myös perheenäiti, vuorotyöläinen ja elän keskellä ruuhkavuosia, ymmärrän miten haastavaa on raivata kalenteriin tilaa omalle treenille. Haluan luoda harjoituksellesi  vaihtelevuutta ja lisätä läsnäolon sekä hyväksymisen tunnetta.

Elina Ahokas

Päätoiminen ryhmäliikunnan ohjaaja, kouluttaja ja koreografi. ”Jokainen päivä on arvokas, ja otan elämästä kaiken irti niin hyvinä kuin huonoinakin hetkinä.” Voimistelijatausta ja työ sirkuskoulun opettajana tuovat veikeän mausteen Elinan tunneille. Elina on energiapakkaus,  jonka tunnit on koettava itse. ”Liiku iloiten!

Petteri Mäntymaa

Treeni-ideoita ammennan pääosin sydäntäni lähellä olevista itsepuolustus- ja kamppailulajeista, erityisesti judosta ja defendosta, sekä niille tyypillisestä monipuolisesta oheisharjoittelusta. Kanssani pääset vuodattamaan hikeä HIITtien, kahvakuulan, kehonpaino-harjoitusten ja tietenkin kamppailu-henkisten treenien parissa, aina tietenkin pilke silmäkulmassa! Treeneissä nähdään!

Nyt sinäkin voit päästä pysyvästi hyvään kuntoon niin kuin Malin, Jonna ja Linda. Paras aika aloittaa on nyt!

Tutustu palveluun tästä

2 thoughts on “Asiakkaidemme muutostarinoita

  1. Tuula Lintunen says:

    Onko ilmainen kuukausi sitoumuksetta? Mieli tekisi kokeilla, mutta aina tahtoo motivaatio loppua kesken ja rahatkin on vähissä. Jotain raporttisi vaan tehdä.

    • Ella says:

      Hei Tuula, kyllä on. Eli voit hyvin aloittaa rauhassa ilmaisen kuukauden, ja ensimmäinen kuukausi on ilmainen. Mikäli perut tilauksen ensimmäisen kuukauden aikana, ei maksua mene ollenkaan ja on silti tuon yhden kuukauden voimassa. Jatkossakaan ei mitään sitoutumista ole, vaan voit olla asiakkaanamme niin kauan kuin sinusta hyvältä tuntuu 🙂 Eli kun sinulla on tilaus voimassa, on sinulla kohta ”omat tiedot” ja siellä ”peruuta tilaus”, josta tilauksen voi perua milloin vaan. Suosittelen kokeilemaan! Asiakkaamme ovat kovasti tykänneet ja moni saanut avullamme säännöllisen liikunnan arkeen. Aurinkoista kevään jatkoa ja tsemppiä treeneihin! Terkuin, Ella treenaakotona.comista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *