Eikö aika riitä treenaamiseen?

Monilla meillä on taas arki alkanut. Taas pitäisi revetä joka paikkaan, hoitaa työt, lastenharrastukset, tehdä kotityöt jne. Aikaa pitäisi löytää myös liikkumiseen, nythän kaikki taas aloittavat sen uuden elämän.

Mikä on riittävä määrä liikuntaa parantaakseen kuntoa?

Työssäni personal trainerina törmään usein siihen selitykseen, että aika ei riitä treenaamiseen. Ollaanpas nyt rehellisiä itsellemme. Vuorokaudessa on 24 tuntia, josta nukumme 8 tuntia ja työskentelemme 8. Työmatkoihin lasketaan vaikka 1 tunti ja kotitöihin ja lasten harrastuksiin 3 tuntia. Lasketaan vielä vaikka 2 tuntia lisää, joka on omaa aikaasi tai ystävien kanssa vietettyä. Nämä kaikki tunnit ovat yhteensä 22 tuntia, mitä ihmettä? Vieläkin on jäljellä 2 tuntia, mitkä voit käyttää haluamallasi tavalla. Voit kysyäkin itseltäsi, kuinka paljon aikaa kulutat sosiaalisessa mediassa facebookia päivitellen tai vetääkö puoleensa enemmän sohva ja Netflix. Ihminen on perusluonteeltaan laiska ja mukavuudenhaluinen.

Nyt on kuitenkin hyviä uutisia. Parantaakseen kuntoa ja pysyäkseen terveenä meidän ei tarvitse juosta maratoneja. Säännöllinen liikunta 2-3 kertaa viikossa on aivan riittävä määrä. Harjoitustenkaan ei tarvitse olla mielettömän pitkiä, vaan jos tehdään järkeviä asioita niin 30 minuuttia riittää. Tämä aika löytyy aivan varmasti jokaiselta. Viikossa on yhteensä 168 tuntia. Jos teet viikossa kolme 30 minuutin treeniä vie se aikaa 1.5 tuntia. Löytyykö 168 tunnista tämä lovi. Löytyy!

Jos nyt kuitenkin tilanne on se, että aika on kortilla ja kuntosalille on pitkä matka ja ne tuntuvat kalliilta, niin onneksi apu löytyy meidän treenaakotona.com palvelusta. Treenit auki, aivot narikkaan ja treenaamaan! Ja mikä parasta se on edullisin ja helpoin tapa treenata, eikä kotoa tarvitse lähteä mihinkään. Kokeile ja ihastu, ellet sitä ole jo tehnyt.

Kokeile kuukausi ilmaiseksi tästä!

-Jukka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *